We beginnen deze dag met een bezoekje aan de struisvogel farm. Moet je toch een keer gezien hebben, en aangezien we nu in het bezit zijn van een excuuskind, is dit het perfecte moment dachten wij zo.
Buiten de struisvogels zelf ook nog allemaal andere dieren zoals papegaaien, aapjes, schildpadden en zelfs een krokodil. Al moet je wel het geluk hebben dat ie boven water komt, want het water is zodanig groen dat je er absoluut niks in kan zien. Of het allemaal het meest diervriendelijke is wat ik heb ooit heb gezien laat ik in het midden, maar de goeie bedoeling zijn er wel heb ik het idee.

‘s Middags komt het met bakken uit de lucht, dus ipv het strand besluiten we naar Willemstad te gaan, en wat blijkt, daar is het hartstikke droog, 20 minuten verderop! Na lekker door het centrum geslenterd te hebben rijden we door naar Sea Side Terrace, een lokaal restaurant op het strand. Ze koken in een omgebouwde container, er ligt zeil op de tafels en je zit op tuinstoelen, maar het eten is er goed, vers en goedkoop, aanrader dus.

Floating market

Nel en Nick zijn de volgende ochtend begonnen met boodschappen en een ‘werkbezoek’, Jack heeft een extra tukkie gedaan dus tegen lunchtijd zijn wij weer klaar voor leuke dingen.
We hebben veel gelezen over Karakter, een restaurantje in de wijk Coral Estate. Tijd om te ontdekken dus.

Het restaurant ligt op een prachtige plek, aan zee. Het eten is er super, de prijzen wel iets hoger, maar we komen hier in de toekomst zeker nog eens terug. Ook hebben ze ligbedden en zonder kleine kinderen is het een heerlijke plek om een (mid)dag te liggen. Met Jack vond ik het echter niet zo’n succes. Er is niet echt een strand, en je moet via een (spekgladde) trap het water in. Buiten de trap om kunnen ze alleen via een paar stenen in het water vallen, dus dat is minder.

Prachtig Karakter

De volgende dag was het Moederdag, en dus werd ik de hele dag vertroeteld, hè wat rot!
Uiteraard wakker gemaakt met kusjes, knuffels ontbijt op bed en een zelfgemaakt cadeau.
Daarna zijn we naar Blue Bay verhuisd, heerlijk dagje strand.
Jack’s tentje mee zodat we ook voor zijn middagtukkie niet naar huis moesten, dus dat was goed geregeld.

Lekker slapen op het strand

Na ons hier lekker de hele dag vermaakt te hebben besloten we om te gaan eten bij Hemingway.
Iedere zondag hebben ze hier een barbecue buffet, wat super handig is als je met een kleine bent, die hoeft namelijk niet te wachten!
Voor iedereen dus een hele goede optie. Ook is er live salsa muziek wat mijn feestdag helemaal af maakte.
Tot onze verbazing bleek dat hier kon wat in Nederland nooit gebeurde, Jack sliep in z’n kinderwagen, en dat nog wel naast een band!
Goud, lekker lang natafelen voor ons dus. Wij hebben onze vaste zondagavond stek gevonden.

 

 


Geef een reactie