Over het algemeen is maandag niet de meest favoriete dag van iedereen, maar hier is het prima te doen moet ik zeggen!
Na uiteraard weer lekker rustig te zijn opgestart hebben we onze spullen gepakt en zijn naar Kokomo verkast.
Nel was zo lief om Jack onder haar hoede te nemen, zodat Nick en ik na 2 jaar eindelijk weer een keer konden duiken.

Heerlijk onder water zijn

Gelukkig waren we het nog niet verleerd. Wat is het toch fantastisch mooi onderwater. Ik zou echt iedereen aanraden om minimaal 1 keer te duiken in je leven, het is (voor mij in ieder geval) dé ultieme manier van ontspannen. Zelfs als je niet bijzonders ziet is het overweldigend.
Eenmaal uit het water hebben we de rest van de dag nog lekker op het strand door gebracht, al met al dus weer een prima dag.

De volgende dag zijn we in de ochtend naar het Sea Aqaurium geweest. Nel was toe aan een ochtend voor zichzelf, dus dit uitstapje was met zijn drieën. Erg leuk om je daar een paar uur met een kleine te vermaken. Allerlei soorten zeebeesten om van dichtbij te bekijken. De flamingo’s en kreeften kan je voeren en de dolfijnen en zeeleeuwen laten met liefde hun kunsten zien in ruil voor een visje. En mochten ze er geen zin in hebben, dan lekker niet, was het ook goed. Top! Jack zijn favoriet was toch wel de duiker die het aquarium aan het schoonmaken was, uiteraard. Prima besteding van de ochtend, daarna weer lekker naar huis voor een tukkie en een middag aan het zwembad.

Ze zette een mooie show neer

Aan het einde van de middag zijn we naar Pirate Bay gegaan, voor ons ook weer een nieuwe plek, en wat voor één. Lekker onder een palapa met je voetjes in het zand een drankje doen, terwijl Jack in het zand aan het spelen was met een meisje van zijn leeftijd wiens ouders hetzelfde idee hadden. Echt een leuke plek om even te zitten en een hapje te eten. Ook hier viel Jack weer na 2 keer ‘in de maneschijn’ voor hem te hebben gezongen als een blok in slaap in zijn wagen, en dus ook hier weer geen enkele haast. Vakantie op Curaçao, wat een feest!

Proost!

De volgende dag was niet echt spannend voor een blog. We hebben lekker bij Blue Bay gelegen, en Nick en ik zijn weer ondergedoken toen Jack lag te slapen. Zo is ook deze dag weer goed besteed en snel voorbij.


Geef een reactie