.. dan zijn we begonnen aan ons eerste backpack avontuur.
Hoe gaaf is dat!?!? Wij hebben er zo veel zin in. De route is uitgestippeld, de tassen zijn aangeschaft, de hotels zijn geboekt en het binnenlandse transport is uitgezocht.

Jack is er klaar voor

Na het succes van ons eerste avontuur in Bali nu ruim een jaar geleden, is het nu dus tijd om ook de koffers achter ons te laten en (in mijn ogen) echt te gaan reizen. Jack is al volledig gehersenspoeld en denkt er net zo veel zin in te hebben als wij ondertussen. Hij gaat er over het algemeen nog wel vanuit dat vriendin Juul ook mee gat, zoals bij onze laatste vakantie naar Curaçao, maar lijkt er niet kapot van te zijn als we hem zeggen dat we dit keer maar met z’n drieën gaan.

Het slapen in de trein, het snorkelen met echte clownsvissen (ben er nog steeds niet achter wie hem heeft geleerd wat clownsvissen zijn, maar hij weet het), het spelen op het strand en het eten zijn enkele onderdelen van de reis waarmee we hem hebben kunnen overtuigen dat ook dit echt weer heel leuk gaat worden.

Thailand

Tot die tijd alleen maar leuke dingen om het lange wachten dragelijk te maken gelukkig:
Het (bezig zijn) met het opstarten van m’n eigen bedrijfje, de alweer 3de verjaardag van onze kleine man, en de komst van ons nieuwe nichtje.. Wij komen de tijd dus nog wel door, het zijn tenslotte maar 99 dagen..


Geef een reactie